fbpx
Vitalics v wit 730x1024 - Preventief Medisch Onderzoek - PMO

Actief sinds 2006 Persoonlijk Betrokken

Preventief Medisch Onderzoek
voor jouw collega's op maat voor minder verzuim voor hogere productiviteit bij jullie op locatie verplicht

Met een Preventief Medisch Onderzoek maken we medewerkers bewuster van hun vitaliteit en geven we praktische tips en adviezen. Bij Vitalics is een PMO meer dan alleen een onderzoek. Onze specialisten nemen de tijd en zorgen ervoor dat je collega’s direct aan de slag kunnen gaan om hun batterijen op te laden. Zo voelen ze zich beter in hun vel, zijn minder ziek en brengen een goede sfeer op de werkvloer.

Meer informatie over PMO aanvragen

Wij doen ons huiswerk en nemen de tijd

Het Preventief Medisch Onderzoek wat wij aanbieden brengt diverse aspecten van de gesteldheid van medewerkers in beeld. Het is een complete vitaaltest die gedetailleerd aangeeft hoe de individuele mensen binnen een organisatie er fysiek en mentaal voorstaan. Een PMO is dus een goed begin op weg naar een duurzame toekomst met jouw medewerkers.

De voordelen van PMO

Een PMO via ons betekent:
Vitalics v - Preventief Medisch Onderzoek - PMO

Uitgebreid inzicht

Vitalics v - Preventief Medisch Onderzoek - PMO

Op jullie locatie

Vitalics v - Preventief Medisch Onderzoek - PMO

Concreet advies

Vitalics v - Preventief Medisch Onderzoek - PMO

Op maat

Vitalics v - Preventief Medisch Onderzoek - PMO

Minder verzuim

Vitalics v - Preventief Medisch Onderzoek - PMO

Hogere productiviteit

animation 01 - Preventief Medisch Onderzoek - PMO

Hart voor vitaliteit

Ken jij onze 4 batterijen al?

Batterij Zingeving - Preventief Medisch Onderzoek - PMO

Over passie en inkomen
Waar kan jij een positieve bijdrage
leveren aan de mensen in jouw omgeving,
maar ook aan de maatschappij? Wat doe jij
om deze batterij op te laden?

Batterij Mentaal - Preventief Medisch Onderzoek - PMO

Over structuur en gedachten
Ben je doelgericht? Heb je
structuur en overzicht? Helpen
jouw gedachten of werken ze je
juist tegen? Hoe laad je
deze batterij weer op?

Batterij Emotioneel - Preventief Medisch Onderzoek - PMO

Over de invloed van emoties
op gedrag

Wat is de functie van een emotie?
Hoe ga je om met emoties?
Wat kun je doen om deze batterij
weer op te laden?

Batterij Fysiek - Preventief Medisch Onderzoek - PMO

Over voeding, inspanning en ontspanning
Wat trekt jouw batterij leeg en wat zorgt
ervoor dat deze weer wordt opgeladen?

Meer informatie aanvragen

Vitalics staat voor vitaliteit. Wij willen fittere medewerkers en zien dat onze periodieke PMO hier uitzonderlijk goed aan bijdraagt. Wij hebben een proactieve benadering, zijn betrokken en hebben alle nodige kennis in huis. Zelfs als er een specifieke hulpvraag is.

Preventief Medisch Onderzoek in de praktijk

Diseño sin título 16 - Preventief Medisch Onderzoek - PMO
Ron Peters
KLM Cateringservices
Lees verder
Vitalics ondersteunt onze organisatie al geruime tijd met gezondheids- en lifestyle-interventies. Vitalics denkt mee en past haar producten aan op de wensen van onze organisatie. Zo levert Vitalics ook vitaliteitstesten die onze medewerkers snel inzicht geven in een aantal belangrijke bloedwaarden en krijgen de medewerkers feedback op ingevulde lifestylevragen. Dit helpt onze medewerkers bewust te maken hoe belangrijk het is om te werken aan een gezonde lifestyle en dat ze hier zelf wat aan kunnen doen.
nvd - Preventief Medisch Onderzoek - PMO
Astrid de Bruin
NVD
Lees verder
Wij kozen voor Vitalics wegens het persoonlijke contact en de positieve verhalen over hun opdracht bij connexxion. Tijdens onze samenwerking schakelde Vitalics erg snel en hadden we goed contact. Ook denkt Vitalics mee met het bedrijf, zo konden we gezamenlijk een goed plan maken wat binnen ons bedrijf het beste zou werken.
Wellvit - Preventief Medisch Onderzoek - PMO
Peter van der Broom
Well Vit
Lees verder
Wij werken samen met Vitalics omdat ze net als ons in de regio Alkmaar en omstreken bedrijven helpen met hun gezondheid. Ook kunnen we dankzij deze samenwerking onze klanten nog meer aanbieden. De ervaringen van Well Vit zijn hartstikke goed. Ik ken Julien (de eigenaar) al 10 jaar en nog liggen er meer kansen op tafel om bedrijven te helpen met het creëren van gezond en fit personeel. Dat vinden we allebei gewoon erg leuk om te doen en maakt onze samenwerking zo sterk.
losberger de boer - Preventief Medisch Onderzoek - PMO
Klaartje Berghuis
Losberger de Boer
Lees verder
Persoonlijke aanpak, anticiperen op onze wensen en flexibel omgaan met de behoeften van het bedrijf. Dit zijn 3 dingen die Vitalics doet en daardoor hadden we gelijk een goede klik. Zo begonnen we met een Vitaliteitsevenement en dat ging erg leuk. Onze ervaring tijdens de samenwerking is erg positief. Ze zijn gemakkelijk in hun communicatie, reageren snel en lang wachten op een antwoord is geen optie. Verder werd het vitaliteitsevenement erg gewaardeerd. Daarom zijn we in samenwerking met Vitalics.
Vorige
Volgende

PMO op maat

Onze PMO pakketten worden op maat gemaakt. Speciaal samengesteld voor jouw bedrijf! Samen bereiken we optimaal en efficiënt resultaat. Je betaalt alleen voor onderdelen die voor jouw bedrijf van toegevoegde waarde zijn. Onderstaand vind je een voorbeeld van diverse opties. Heb je andere wensen? Laat het ons weten en je ontvangt een voorstel van ons.

Vitalics v - Preventief Medisch Onderzoek - PMO

PMO vragenlijst

Vitalics v - Preventief Medisch Onderzoek - PMO

Audiometrie​

Vitalics v - Preventief Medisch Onderzoek - PMO

Visus onderzoek​

Vitalics v - Preventief Medisch Onderzoek - PMO

Fysieke standaard onderzoek​

Vitalics v - Preventief Medisch Onderzoek - PMO

Beeldschermonderzoek

Vitalics v - Preventief Medisch Onderzoek - PMO

Spirometrie​

Vitalics v - Preventief Medisch Onderzoek - PMO

ECG stressmeting

Vitalics v - Preventief Medisch Onderzoek - PMO

Fysiotherapeutisch onderzoek

PMO Pakketten voor jouw medewerkers

PMO basis

60,- v.a per werknemer
  • PMO vragenlijst
  • Fysieke standaard onderzoek

Veel gestelde vragen over PMO

Een PMO is een complete vitaaltest die gedetailleerd aangeeft hoe de individuele mensen binnen een organisatie er fysiek en mentaal voorstaan. Zoals de naam al zegt is een preventief medisch onderzoek gericht op preventie van gezondheidsrisico’s op de werkvloer. De inhoud van dit onderzoek is daar dan ook op gericht. Er wordt tijdens een PMO bijvoorbeeld gekeken naar levensstijl, cholestrol en bloedsuiker. Er wordt ook aandacht besteedt aan de mentale gezondheid doormiddel van bijvoorbeeld het doen van een stress test.

Het PMO heeft als doel eventuele risico’s of problemen te voorkomen of vroegtijdig te onderkennen.

Dankzij onze PMO krijgen medewerkers inzicht in de eigen gezondheid. Daarnaast zorgt het voor een stukje bewustwording van de voordelen van een gezonde leefstijl. 

Medewerkers gaan zich beter voelen, zijn minder ziek en brengen een goede sfeer op de werkvloer.

In de Arbowet staat dat bedrijven periodiek een Preventief Medisch Onderzoek aan moeten bieden. Er staat alleen niet hoe vaak. De periode hangt vaak af van de verschillende risicofactoren in het werk en wat hierover in de cao is vastgelegd.

Een PAGO is net als het PMO een medisch onderzoek. Echter kijkt de PAGO minder ver dan de PMO. Waar de PMO kijkt naar de gehele levensstijl van medewerker kijkt is de PAGO alleen maar gericht op de risico’s die te maken hebben met het werk. Doel van het PAGO is de gezondheidsschade op te sporen die is ontstaan door deze arbeidsrisico’s. De inhoud van een PAGO is bijvoorbeeld een gehoortest bij mensen die vaak met hard geluid werken of beeldschermenonderzoek bij mensen die veel achter de computer zitten tijdens het werk.

Het belangrijkste verschil tussen een PMO en PAGO is dus de diepgang van de onderzoeken. Een PMO is een complete vitaaltest waar naar veel factoren wordt gekeken terwijl een PAGO alleen kijkt naar de gezondheidsrisico’s die met het werk te maken hebben. Ben je benieuwd welk soort onderzoek het beste bij jouw situatie past? Voer dan hier onder jouw e mailadres in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Staat jouw vraag er nog niet tussen?

Neem dan gerust contact op. We helpen je graag aan meer informatie over PMO voor jouw bedrijf.

Gratis Quickscan

Doe de gratis quickscan om te kijken hoe u om moet gaan met vitaliteit.

Bedrijven gingen u voor
500 +